Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/jvdk/domains/jvdk-interieur.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
Kasten - Johan Van Der Kloot

Kasten

Mag uw kast meer zijn dan slechts een opbergruimte? Wij vinden alvast van wel. Dit bepaalt namelijk mee de identiteit van uw huis. Gaat u voor een strak, modern design of eerder voor een authentiek, rustiek design? U kan bij ons de kast die bij u past laten maken. Of het nu om een op maat gemaakte of een kant en klare kast gaat, wij zijn de ideale partner die u helpt bij het realiseren van uw wens.

Naast het uiterlijk van een kast, wilt u natuurlijk ook een kast die kwalitatief in orde is. We werken we alleen met het beste materiaal waardoor we u een kwalitatief resultaat kunnen aanbieden. Stuur ons uw vragen via jvdk-interieur@telenet.be of bel ons op het nummer 0473 975 181.