Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/jvdk/domains/jvdk-interieur.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
Plaatmateriaal voor corpus - Johan Van Der Kloot

Plaatmateriaal voor corpus

  • Melamine (MF) is een decoratief oppervlak met harsgeïmpregneerd bedrukt papier dat vervolgens vakkundig wordt aangebracht op een van onze onbewerkte houten platen (spaanplaten (PB) of vezelspaanderplaten met gemiddelde dichtheid (MDF)). Innovus Melamine is een oppervlak dat geschikt is voor gebruik binnenshuis, gemakkelijk schoon te maken is, bestand is tegen vlekken en krassen, en geen speciaal onderhoud vereist.
  • Innovus HPL is een hogedruklaminaat voor binnentoepassingen, waarbij ontwerp, uiterlijk, kwaliteit, duurzaamheid en weerstand de sleutel zijn voor het succes van uw project.
    Het is een bijzonder bestendig, duurzaam en hygiënisch product, geschikt voor gebruik in zware impact- en slijtageomstandigheden, zowel voor horizontale als verticale toepassingen, in openbare, commerciële en woonwijken.

http://www.stylinart.be/

http://www.witon.be/