Deur en front

Fineer

Uiterst stabiele en prijsvriendelijke deur met de natuurlijke uitstraling van hout.

De gefineerde onderdelen bestaan uit een MDF plaat die aan beide zijden voorzien wordt van een laag fineer. De deur wordt boven- en onderaan kops afgekant waardoor men een natuurlijk effect bekomt.

http://www.aro.be/keuken-kastdeuren/fineer-deur/

Massief

Wij hebben een unieke keukendeur / kastdeur op maat ontwikkeld die volledig massief en vlak is (dus zonder kader/paneel constructie).

Na jarenlange testen en proeven zijn wij er als eerste in geslaagd deze constructie de nodige stabiliteit te geven om te garanderen dat deze massief houten deur mooi recht blijft.

http://www.aro.be/keuken-kastdeuren/massief-vlakke-deur/

Mdf

De afwerking van MDF keukendeuren en kastdeuren is nagenoeg onbeperkt:

  • AROTHERM: MDF-deuren met kleurvast zuiver PVC-laag (foliedeuren) ook in hoogglans.
  • AROCOAT: MDF-deuren met Arotherm basic, waarop rechtstreeks gelakt wordt met satijn-, structuur- of microstructuurlak. Steeds 2-zijdig gelakt in een oneindig kleurenpallet (mogelijk in NCS, RAL, Sikkens, Flamant, Farrow & Ball…).
  • AROLAK: MDF-deuren waarop gelakt wordt met satijn-, structuur- of microstructuurlak en dit steeds 2-zijdig gelakt en in een oneindig kleurenpallet.
  • POEDERLAK: mogelijk voor de modellen Amalfi, Bristol, Granada, Greeploos, Madrid, Sydney; keuze uit 26 kleuren.

 

http://www.aro.be/keuken-kastdeuren/mdf-deur/

HPL

Formica® High Pressure Laminate (HPL): voor veeleisende horizontale en verticale toepassingen in zones met een hoge slijtage en impact, en in omgevingen met een hoge vochtigheidsgraad

http://www.unilinpanels.com/nl-be/decoren

Poederlak

Poedercoating is een zeer milieuvriendelijke technologie, waarbij er van uitstoot van schadelijke stoffen geen sprake is.

Uitgebreide labotesten bewijzen dat de krasbestendigheidhardheid en chemische resistentie van onze producten van het hoogste niveau binnen de sector zijn.

http://gvinterparts.be/kleurkaart-2/

Mdf Schilderwerk

Schilderen wordt gedaan in ons eigen atelier op waterwerende mdf, dit met een kwaliteits verf van Sikkens.

http://www.sikkens.be/nl/producten/detail/rubbol_bl_satura