Werkbladen

HPL

Formica® High Pressure Laminate (HPL): voor veeleisende horizontale en verticale toepassingen in zones met een hoge slijtage en impact, en in omgevingen met een hoge vochtigheidsgraad

http://www.vanca.be/nl/collections/collection/vancaform

Hout

Onze keukenbladen in massief hout geven uw keuken een aparte en warme uitstraling en kunnen perfect geïntegreerd worden.
Het op maat gemaakte werkblad voldoet aan al uw wensen qua speciale vormen, randafwerking en uitsparingen waarbij ook de houtsoort en afwerking vrij te kiezen is.

http://www.aro.be/werkbladen/keukenbladen/

Natuursteen

Als u op zoek bent naar een praktische en eveneens stijlvolle oplossing voor uw keuken, dan raden wij keukenbladen van graniet of marmer aan. Graniet geeft, net als marmer, een natuurlijke uitstraling aan uw keuken omdat deze oppervlakken niet met de hand worden gemaakt, maar enkel worden uitgesneden uit blokken die rechtstreeks afkomstig zijn van de steengroeve. De eigenschappen van graniet maken het gesteente een vele male praktischere oplossing voor in de keuken, waar toch behoorlijk wat mis kan gaan.

Composiet

Composiet is een product dat voor 90% uit natuurlijke kwarts vermengd met harsen bestaat, wat maakt dat het een zeer sterk en bestendig materiaal is.

http://www.diresco.be/nl/diresco-stone

https://www.silestone.com/belgie/keukens-werkbladen/

Solid Surface

Wat hygiëne betreft is het Solid Surface van Betacryl zeer geschikt voor contact met levensmiddelen. Het homogene, gladde en niet poreuze oppervlak zorgt voor een gemakkelijk onderhoud en garandeert de resistentie tegen hitte en huishoudelijke producten.

http://www.cypers.be/en/decorative/betacryl/